Ультраправый марш

УЛЬТРАПРАВИЙ МАРШ

Стали в лаву, гей, орли!
Всіх довкіл хай страх трясе.
Наш жахливий дружний клич -
"Нація понад усе!".
І щоб мат на москаля
Тебе не перетворив!
Це ти, брате, поняв, бля?
Раз, два, три!

Юлю, дай колючий дріт -
Обгородимо Донбас.
Металурги й шахтарі
В зоні пашуть хай на нас.
І СВОБОДІ хай кричать
"Слава!", "Віва!" та й "Ура!".
Ось їм щастя, вашу 'ать,
Два, три, раз!

Вождь нам Ющенко, і "Так!!!"
Замість "хайля" крикнем ми,
Вже Героєм позаяк
Став Шухевич - наш кумир.
От засада москалю -
Хоч світ за очі тікай.
Бітте, сйобенс, ай-лю-лю,
Айн, цвай, драй!

Що, Владімір Путін, з'їв?
Має Ющенко у США
Найкрутіших хазяїв -
Волелюбна він душа!
Треба буде - на Китай
США зміняєм в чесній грі.
Ну а поки - Бушу Hi,
One, two, three!

Листопад 2007


Рецензии