Сонет о косе, бигмордах и электорате

СОНЕТ ПРО КОСУ, „БІГМОРДИ” ТА ЕЛЕКТОРАТ

Що БЮТ, що „дони” - жодне панство не тупе.
За владу ж борються без всяких сентиментів.
Зомбують виборців, напевно, з НЛП*,
Наводячи при цьому й масу аргументів.

Ті кажуть - їх „сердечне братство” не скупе,
У соціалці купу видало „презентів”.
А ті змаслали цифру росту ВВП,
Що, з їхніх-таки слів, не знає прецедентів.

Насправді ж - дудки встала нація з колін;
При Юлі теж був, як при „Янеку”, ріст цін;
Покращення життя і не було, й немає.

А ми - під чарами „бігмордів” та коси.
І хто в лайні живе - точніше, виживає, -
Все рівно віддає тим самим голоси.

Липень 2007

__________
*НЛП - нейролінгвістичне програмування.


Рецензии