в свити ничого немае... укр. яз

Не шкода, просто згадалося
твоє кодування, твої обійми
інколи мариться, наче не сталося
інколи мариться, начебто вірю...

те, що в житті безнадійно загублене
ще неодмінно повернеться росами,
іншим вогнем і серцевими струнами,
нервами босими

просто чеканням
тебе
когось іншого
просто чеканням когось невід'ємного
все ще повернеться
світлими віршами
стежкою темною

просто згадалося
кава і нариси
дечого в серці, страшного й прекрасного
храми і ратуші
фрески і написи
в світі
нічого
немає
невчасного

в світі
нічого
немає
окремого
частка до частки - складається відповідь
в світі нічого немає від'ємного
тільки плюси
і хрести
і молитви

в світі нічого немає важливого
в світі нічого немає.
іллюзії
отже лікуй, і цілуй, і дражни її
музу

крапочки й хрестики
віра і домисли
в світі нічого немає серйозного
в світі ніколи не буде самотності
вбий її.
повністю.


Рецензии