Хочу того, не знаю чого

Хочу того, не знаю чого
Воно десь існує, я відчуваю,
Але я не бачу або не впізнаю
Я не знаю, що воно,
То як маю шукати?
Цього "не буває",
але я так сильно хочу, що знайду
Або зможу це створити


 16.11.07.


Рецензии