Гори все полум ям прозорим

Гори все полум'ям прозорим
Я зроблю неможливе
бо я не можу без цього
Впаду у забуття
Але як?
Я повинна постійно
Виконувати вимоги життя--
В житті то не я!
Що вдіють сльози...
Вона допоможе, але як?
Якщо ні, то все одно,
Вона уб'є або себе, або мене
Що буде тоді?
Минуле і майбутнє--ніщо...
Все рівно мені...
Щось підказує, що я безсмертна


 13.11.07.


Рецензии