Любовне кохання

Чому ж мовчиш ти, якщо любиш?
Чому ж стосунки наші губиш?
Нащо мене ти зневажала?
В танку з байдужістю кружляла?

Нащо мене ти забувала?
Забувши, як мене кохала.

Я марнував своє кохання?
Оті в коханні всі зізнання?
Свою любов, свої думки,
Що вистачило б на віки.

Свої, і дії. і слова,
В паморочинні голова...?

Тепер ти де? Скажи відверто.
Чи й будеш так вчиняти вперто?
Байдужості даремні вчинки,
Мовчати мовчки, без зупнки?

Що ж ти до мене відчуваєш?
Ти мене любиш чи кохаєш?


Рецензии