Дождж i ноч

Я люблю, калi няма нiкога –
Вулiцы сумныя.
Гэта дождж iдзе ад Бога.
Па хатах - усе разумныя.

I я адзiн iду ў далечыню,
Няма нiкога.
I я адзiн гляджу ў далечыню,
Сяброў ня многа.

Разумныя сябры дый ворагi
Сядзяць па хатах,
Ляжаць, ядуць дый многа iх,
Такiх занятых.

А дождж iдзе, мочыць вулiцы
Шэрыя, пустыя.
I ноч iдзе, да хатаў тулiцца,
Дзе мы нямыя.


Рецензии