Наша Нiва

 да юбiлею газеты "Наша Нiва"


“Наша Ніва” – наша воля,
Наша радасьць, наша доля,
Наша вера, наша праўда,
Наша слова, наша мова,

У цемры нашае сьвятло,
Надзея наша на цяпло.
І за яе я памалюсь.
Жыве ў ёй наша Беларусь!


Рецензии