Маё каханьне

Мае душа i сэрца заўжды побач с табой,
Я адчуваю подых, сьвятло над галавой.
Ты маё сонца, ты цёплы прамень,
Ратуй мяне ад холаду, запалi ў грудзёх агмень!

Блукаю я ў цемры, шукаючы сьвятло,
Усё схована пад сьнегам, шляхi ўсе замяло.
Ты цёплая вясна мая, хутчэй мкнiсь да мяне!
Сагрэй мяне ты цеплынёй i моц, каб жыць, дай мне!

Як ветразь бязь ветру ў моры, як птушка бес крыла,
Як дрэва бес карэньняў, гэтак душа мая пуста.
Ты маё каханьне, шлях жыцьця ты мой,
Анёл ты мой i лёс ты мой, будзь заўжды са мной!


Рецензии
Вельмi спадабалася! Жыве Беларусь! Мая мацi беларуска, i хаця мяне цяжка пiсаць па-беларуску, але я усё разумею.

Анна Энсенада   01.02.2008 04:55     Заявить о нарушении
Дзякуй вялiкi!

Виталик Писарик   06.02.2008 16:46   Заявить о нарушении