Беларусь мая

Беларусь мая, сiнявокая –
Аглядаю вазёры навокал я.
I я люблю Цябе!
Я люблю Цябе!
Я люблю Цябе!

Беларусь мая, ўся зялёная –
То лясы Твае нязьлiчоныя.
I я мiлую Цябе!
Я мiлую Цябе!
Я мiлую Цябе!

Беларусь мая, Ты i чорная –
То зямля Твая ўрадлiвая.
I я цалую яе!
Я цалую яе!
Я цалую Цябе!

Беларусь мая, так прыгожая,
I насеньне Твае усё ўсхожае.
Ты – Матуля мая!
Ты – Матуля-Зямля!
Ты – Матуля-Зямля!


Рецензии