It is just a second

2006.03.30

It is just a second
To yourself reveal
Playing oldest record
Once more dance kadrill

It is just a minute
Sweetest to remember
Maybe to forgive it
By your peaceful temper

It is just an hour
Using soul power
Weak and simple loneliness
Name independence


Рецензии