Так сумно менi

Так сумно мені,
Хоч вовком вий
Летять дні, куди,
Навіщо дні життя?
Іскриться сніг,
Навіщо мені
Його краса?
Сніжинки нічні
Холодні і такі смачні
Навіщо мені?
Навіщо я?
Щоб іти,
щось шукати і
знаходити
все нові і нові
глухі кути


 11.11.07.


Рецензии