Я питаю

Я питаю: чи даремно
Було серцю довіряти?
Бачу так зі мною любить
Воно жорстко жартувати.

Я питаю: чи можливо
Душу знов в одне зібрати?
Хто в житті був наймилішим,
Того треба забувати..

Я питаю: чи зуміла б
В своє серце не пускати,
Коли серце, мов барвінок,
На весні цвіт розпускає?

Я питаю: чи згоріла б
Як би цвіт не дарувала?
Як би йшла моя стежина,
Наперед якщо б все знала?

Я питаю: чом хотіла
Свою душу відкривати?
Я не знала, що ти можеш
Моїм серцем згордувати.


Рецензии