Темними ночами

(Дух i душа)

Я темними ночами
До тебе прилiтаю.
Що буде далi з нами,
Нiчого я не знаю.

Гнучке i бiле тiло
Я цiлував без тями.
Воно чогось тремтiло,
А руки щось шукали.

Проходили години,
А ми все милувались.
I пiвнi вже спiвали,
Коли ми одягались.

Передавали люди:
Не довго їй чекати,
На цiх днях роди будуть.
Що можна тут сказати?


Рецензии