Впала свiтка - Збiрка - Парасоля для долi
заходиться від зрозуміння кожна втрата.
Щодня, по спогаду, старе в думках сплітати,
вбирати сенс життя та тамувати смак.
Як світ свінув мені – колиска болю тут,
що небо змайструвало з крику та розради.
Який терпець – така і лада. Бога ради,
доп’ю, не кривлячи душею, смутку брют.
А бруд не захлесне мою світлицю. Стань
мені, покоро, правди та покути свідком –
не та вготована була та впала світка,
та з тих святців перегортає світ світань.
5 Листопада 2007
Свидетельство о публикации №107110503077
Знаете, я в последнее время снова начал писать на украинском)))
Бондарь Александр 06.11.2007 03:10 Заявить о нарушении
Мене тішить цей факт. :)
Я теж бувало відходив від написання українською, але кожен
раз повертаюсь...
Юрий Лазирко 07.11.2007 22:08 Заявить о нарушении