Моя цiль життя...
І не забути почуття, як дарує нам життя.
Бо як в душі бува у нас
Нема покою в певний час,
То й радості немає,
Все серце забуває.
Та нащо нам без щастя жити,
Це все одно що не любити
Той подих вітру в спеку
Та навесні лелеку.
Без віри в серці нам не можна,
Тоді людина неспроможна
Любити все навколо
Та розуміть це слово.
Отож, радійте життю, люди
Та наберайте повні груди
Повітря нескінченного,
Але дуже значеного.
Свидетельство о публикации №107110503015
Ольга Яворская 20.12.2009 18:56 Заявить о нарушении
Ольга Яворская 22.12.2009 01:15 Заявить о нарушении
Соффит 22.12.2009 01:27 Заявить о нарушении