Злетiти б в небо

(Дух i душа)

Злетiти б в небо
I xмapy oбiйняти.
I щo зpoбити треба,
Для цього сил дiстати?

Шукав свою я долю,
А днi кудись летiли.
I скiльки з’їв я солi,
I одежин зiтлiло.

Сьогоднi ти приснилась,-
Поралась бiля хати.
I трохи навiть злилась,-
Чому? - хотiв би знати.

Невже ти недалеко,
I ще мене чекаєш,
I може ця лелека,-
Та, котру я шукаю?

“Мрію не впіймаєш,-
Склалось так життя.
Ти мене чекаєш?-
Я навік твоя!”
(prostostar)


Рецензии