Й знов ця х свадьба

 ДДА. ЙДНА ВЖЕ БУЛА.
 
 ННО. ВНЫ ЦЭЄГО НЕ ПОМНЯТЬ.
 
 ЦЭЄ ПОМНЫТЬ ТІЛЬКЫ ЇХ ТЭЄ.
 
 ЦЕ'ЭЄ ЁГО ЩЭ V БЕЗе.

 ОНО ЦГО ТАК ОЧЧЯРУВАЛО ШЧО? ЦЫМ, ЩО БЗЪ ЦЕЙ ЙГО
 УМОЛЫВ ЩЭЄ'ТРОШКЫ'ХОЧ ЙЗ НЫМ ЗОСТАТСЬ.

 БО ЙМУ ОБРЫДЛО САМОМУ.

 Й. ЭЄ ЦЕ З ТАКЫМ ПОГОДЫЛОСЬ.

 ВЕДЬ ГНЫ ЩЕ ЙГО НЕ ПРЫРУЧЫЛЫ.

 Й ЙМУ ОДНОМУ ЗАНАДТО СКУЩНО.

 Й. КОЛЫ ГНЫ З'ВЖЕ ОБРУЧАТЬСЯ ТО ХАЙ ЗА НЫММ V ЦЕЙ БЗЪ ПРЫЙДУТЬ
 І МОЖЭЄ Й ЦЕЙ ЗАХОЧЕ ЩОСЬ ЕНШЭЄ З'ВЖЕ ВЗАММЕСЬТЬ SФЙМУ БЗ АККЫЙ ЙМУ VЖЕ ОБРЫД.
 
 ВОТ ТАК. НУ И РАЗ ТАК ПОКЫ ЩО ЛЫШ, ТО:
 
 АВТРУ ЦЁГО ВSЫГО ЦЕ ВЖЕ НЭ ЛЫШ ОБРЫДЛО,
 ННО ОЙ!.. В МЕНЕ НЭЄМА VЖЕ SЛІВ ЩОБЫ ПОВОЗМУЩАТЫСЬ.
 
 СМІ БАЧЫТЭЄ ЙКОЇ ЛАПШІ ОЦІ ТВАРЦІ МНЕ ПОНАВЕШУВЛЫ!
 ЧОРЪТ ЗНАЕТ ЧТО! ЙКЫЙSЬ БРЕД!
 
 См. также:
 "Танец-Шар в Безе"
 "Йахвэє"
 
См. Иллюстрацию


Рецензии