Essence

I am a shadow of the past
A fallen leaf, a veil of snow,
A dreamland valley, grey and vast,
Where no other shadows flow.
The wildest thought you once possessed,
An errand wind to touch your face,
A moonlit path, a rare guest,
A sigh of love, its silent trace.
Desires fade replaced by dreams
And broken visions carry on.
A hidden pain my sorrow brings,
A wound of days forever gone...

Я тень, я тьма минувших дней,
я снежный саван декабря.
Я там, где нет иных теней,
я там, где дни проходят зря.
Твоя безумная мечта
Дождя потоки на лице,
случайной встречи пустота,
любовь, пришедшая в конце.
Желания утонут в снах,
Сгорят цвета, уснут мечты,
лишь боли лед в твоих глазах
не потеряет чистоты.


Рецензии