Стара могила...

На хвильку в себе погружусь,
Порину в світ безодні свій.
Найду там спогади старі,
Які всіх мучають завжди.
Чому живеш? Навіщо ждеш?
Як ми з'явились? Хто ми є?
І ще багато запитань в душі,
Які не мають відповідей цілих.
Ніхто не в змозі нам сказать,
Ніхто не в змозі пояснити.
Але ж учора серце билось,
Воно жило, воно молилось.
Тепер лежить в сирій землі.
Тепер душа її в теплі.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.