Маленька жорстокiсть

Маленька жорстокість мене трохи вбиває
Мільйони моїх нейронів спалахують яскравим вогнем
і заживо згорають--
Я це відчуваю! Вогонь відчуваю!!!
Візерунки ран і порізів нанесені гострим ножем
я кров'ю спливаю--
--Мамо, перестань! Невже ти не бачиш, що дієш?! Мамо!!!
Ти кажеш що любиш мене, я вірю, я знаю
І я люблю тебе теж.


 02-04.10.07.


Рецензии