Я б оце йшла i йшла

Я б оце йшла і йшла
вперед, і далі, далеко,
ніг би не чула--дарма,
тікала б у безвість,
все рівно, куди, аби звідси,
з цього нестерпного дня,
такі ж були і раніше,
навіщо таке життя?
Хочу просто йти,
нікуди і байдуже, навіщо


 02.10.07.


Рецензии