Свiт у крука оцi - Збiрка - Парасоля для долi

Дивився вовком світ
у крука око,
від холоду шукав притулку,
хоч на мить
вбачав себе крилатим.
Одиноко,
збігалася в те око
втома.
Та не спить
у крука думка –
серце калатає,
сильніше калатання –
ляк все вище шле.
Той страх німий –
німіший сну,
тримає,
у лапах ціпеніє,
огортає лет.
Собі світ не знаходить
місця в оці,
міняється,
чіпляється за висоту,
пташине воло
голодом лоскоче,
крилату душу
зодягає в пустоту –
оту саму,
що у гіллі від листя,
котре вхопило з вітром
смак життя.
Мабуть
нанизується світ,
немов намисто,
на відстань до зірок,
на невловиму суть.

3 Листопада 2007


Рецензии
Заворожує... люблю такі вірші

Марина Скимен   06.11.2007 11:36     Заявить о нарушении
Маринко,
Дякую - люблю цю птаху, навіть не знаю чому - просто люблю.

Юрий Лазирко   07.11.2007 22:26   Заявить о нарушении