Затихли струни

(Дух i душа)

Ще не затихли струни,
Ще вогонь тут мерехтiв,
А ми про все забули,-
Смак приємных любих слiв.

Як швидко пролетiла
Нашого кохання мить.
Ми щось не так зробили
I лишилась тiльки злiсть.

Тепер мiж нами вiчнiсть,
Порятунку вже нема.
Одна ще є можливiсть
Нам зустрiтись, це - дитя.


Рецензии