Мiста дiти навiженi
Розкладу свої мобільні –
Рахуватиму дзвінки.
На п’ятнадцятій хвилині
Поправляю скатертину –
Бо вібрують, гомінкі.
Подивилась – сорок вісім,
Двадцять СМС-ок, - злився.
Вмочую сухарик в чай.
А живуть же люди в лісі,
Де повітря, зорі, лиси (?),
І мобільні не дзинчать.
Тільки тут живуть скажені,
Міста діти навіжені.
І чого вони не сплять???
Врешті-решт настала північ,
Батареї трьох мобільних
Тихо пискнули. Мовчать.
Я заплющу оченята.
Починаю позіхати.
Спати хочу. І плювати....
Свидетельство о публикации №107110202391
До міських шумів не схильна,
Дихай мрієй лісовою!
Хай тобі насниться диво,
Світ приємний і вродливий,
І залишиться з тобою!
В серці, погляді, віршах...
Юрий Дубинский 02.11.2007 18:43 Заявить о нарушении