Як вран шня вста зоря

Як вранішня встає зоря...

Як вранішня встає зоря,
Я розумію – ти одна,
Моя любов на все життя!

І думка ця мене зігріє,
Коли холодний вітер віє,
Коли я раптом засумую
І втрачу все, бо лиш ціную
Відчуття свободи,
Кохання чарівне до скону!


Рецензии