Завтра не настане

З чого розпочнеш ти новий, такий як і всі, свй ранок?
Мабуть, як завжди, - з погляду в стелю, плюс холодный сніданок
Ковток повітря, вмикнув (в) телевізор, ковток повітря, ковток кави
І хочеться вірити, що смак це є добре, навіть, гіркої страви

Та ввечері думаєш лиш про майбутнє - про тОй самИй завтрашній ранок
І віриш - все зміниться окрім тебе! І стане солодким сніданок
І от настає вранішнє сонце, а стеля все між тобою та небом
Вже треба замислитись - чи це є так? чи це є добре? чи так треба?!

А ти одягаєшь свої черевики і йдешь йдеш... повільно в минуле
І кажеш, що на цей крок тебе життя саме підштовхнуло
Боїшся сказати ту правду собі, яка іншим була сказана двічі
Бо буде важко дивитись собі у дзеркалі в власні вічі

А давай питати себе "А якщо?", "А якби?!" - то що буде з нами
Давай за власним бажанням будемо йти своїми шляхами
Годі! давай прибирати... за собою капкани
годі... давай жити так, наче завтра вже не настане


Рецензии
... давай жити так, наче завтра вже не настане
______________
справжнє життя таким має бути
багато людей не розуміють... :(

Янооо   13.05.2009 01:03     Заявить о нарушении