Onheyb fun sof

Dayn kholem iz dokh zelbiker vi mayns.
In d'roysn friling iz nito, un harbst iz shoyn avek...
Tsvey trern, vi tsvey lukhes faln haynt
Fun mayne oygn kranke, vi fun Moyshes hent.

Аўтапераклад з ідзіш на беларускую:

Твой сон зусім такі ж, як мой,
На вуліцы няма вясны, і восень адышла.
Сьлязы дзьве, як скрыжалі дзьве, ляцяць
З маіх хворых вачэй, як з рук Мошэ.

12.01.2007.


Рецензии
*farkholemt un gedeyget*

Кошка В Окрошке   22.11.2009 00:36     Заявить о нарушении
Dayge nit, s'vert shoyn beser. Abi me lebt.

Дмитрий Слепович   24.06.2013 00:46   Заявить о нарушении