Бо не в н
Не чекай ти до себе милого
Бо не той, бо в кайданах кованих
Не даруй почуття приховане.
Не віддай всі думки і дотики
Не даруй свої сни і дотики
Не йому, бо не треба мати це
Не йому. Не віддай йому усе.
-м-
Не чекай на його палке тепло
Не чекай, не тобі віддасть його
Не бажай, бо не з ним кохатися
Не бажай – почуття ті маряться
-м-
Бо не той, не тобі призначений
Бо не той – почуття розтрачене
Бо не той – бо в кайданах на віка
Бо не той – бо для нього ти не та
Не шукай вітра в полі тихого
Не чекай ти до себе милого
Бо не той, бо в кайданах кованих
Не даруй почуття приховане.
Свидетельство о публикации №107102900331