Як прийде св танок
Я проспіваю свої посмішки тобі в мінорі
Я розмалюю тіло подихом в морозний ранок
І розчинюся у повітрі, як прийде світанок
Я надихну твій погляд, щоб його теплом зігрітись
Я намалюю подих, щоб у ньому розчинитись
Я вся порину у твої думки і в них розтану
І розчинюся у повітрі, як прийде світанок
2.Я подарую всі твої слова собі в спокусі
Я буду малювати погляд, що мене примусив
Бажати твої очі, твої руки до нестями
Я буду відчувати подих твій вітрами
Заповню твою душу до країв собою
Для тебе стану теплою і ніжною весною
Я буду пити твою ласку доки сили стане
А потім розчинюся, бо прийде світанок.
Свидетельство о публикации №107102900327