Странная ты
- ЩОБЫ ТЕБЕ ДОБРЕ ЗАТУРКАТЫ.
- И ЩО? - ВЫ ЦЬГО ДОБЫЛЪСЬ?
- СМА БАЧЪШ.
- НУ И.. ЩО Ж ДАЛЬШЕ?!
- РОЗХЛЁБУВАТЫ БУДЪШЬ.
- ЙКЫМ Я?
- ЧОРНМ.
- А ЩО ТКЕ ЗНАЧТЬ?
- В'VЖЕ ВСЁ БУДЪТЬ ПО ТВОЙМУ.
- ПРАМО З SАЧЧАС?
- ПРЯМ ТАКЫ.
- НУ ЩОЖ. ПОВIРЮ ВАМ ЩЕ РАЗ.
Й АКШО ЗНОВ ЗДУРЫТЕ.. ТО. ПЕРЕД ДРУГЫМЫ ИЗВЫНЮСЬ..
НУ А САМА.. ОЙХ.. НАВЭЄРНО Я ТАКЫ ЗВЫХНУСЬ..
БО ЩОСЬ ЗА СЕБЕ НЕ УВЕРЪНА.
Й НАВРЯД ВИД НАВАЖДЕНИЙ ЦЫХ ИЗБАВЛЮСЬ.
- ОЙ ОЙ! ЯКА ТЫ СТРАННА!
А ПРАВДА?! КТО БДЕ ЇИ V СОБИ ВЗНАВАТЬ ЩОБЫ ДРУГЫМ ЙЇ ЦЕ В ИХ РУЙЦ ЯУЛЪТЬ?
- ТАК НЕ ДУРИТЬ В'VЖЕ!
- А МИИ Й НЕ ДУРЪМ.
- ПОБАЧЪМ.
- ДАТУ НЕ СТАВ ЩЕ. БО. ТЫ ЙИ НЕ ЗНАЕШ V ЩЕ.
Свидетельство о публикации №107102901484