Do value creatures

Do value creatures -
Sick and ugly,
Guileful, aggressive,
Weak or mightly

When they are evil,
Tease or flatter,
If silent, calm
Or silly blatter

Detach'd or greedy,
Bore or anger
Attached forever,
Or pals at manger

Do value creatures,
Far and near
Professors, bleachers -
They're someone's dear.


Рецензии