Помаранчевий жар розчинився у росах...

Помаранчевий жар
Розчинився у росах,
Піднявся до небес
Невагомий та босий,
Мов воскрес…

.......................

Захлинувся Майдан,
Захлинувся у зраді,
Добре хоч не в крові
Не в моїй, не в твоїй!

А вони як були,
Та й лишились при владі;
Не при нашій -
При тій, при чужій…
 
........................

Залишилась орда,
Хоч спочатку й втікла!
Править бал сатана…

........................

Захлинувся порив
Людських душ та емоцій,
Захлинувся прорив –
Винних вже не знайти...


 жовтень 2007


(Фото автора. Софія Київська. 30.11.2007 15:36)


Рецензии
Гарне фото!
Всього найкращого,

Людасик   03.01.2008 19:28     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.