Тиждень
Щось нецікаве читаю.
Дивлюсь на годинник,
І все ще чекаю...
Доба.
Понеділок.
Готую вечерю.
Годинник.
Чекаю.
Дивлюся на двері...
Вівторок.
Самотня.
Дзвінок не лунає.
І в середу
Марно тебе я чекаю.
Четвер.
Замріяно погляд блукає.
Тим часом година і друга минає...
П’ятниця.
Знов добігає кінця
Тиждень робочий.
Підсмажу млинця.
Субота.
І досі мовчить телефон.
В сусіда ледь чутно співає «шансон».
Піалочка чаю.
Бридкий календар.
Мій відчай.
Твій голос:
- Мала, не чекай...
Свидетельство о публикации №107102702144