Сон - Збiрка - Парасоля для долi

Сон це, сонце, сон –
сонних соняхів сонати,
сонмище сонеток в унісон,
сонм сонантових сонетів.

Сонцевик про сонце снить,
сонниці у сонниках – то сон? Ні.
Сон це – сонце заяснить,
у сонарному осонні.

19 Жовтня 2007


Рецензии