Барысфенас Бел. яз
Тут блукае рака
Горад наш пераможцам
Людзі помняць ў вяках.
Яго хвалі няслі
Незаўсёды спакой.
Забіралася шчасце
Гістарычнай рукой.
І прыгожа, і гучна
Барысфенас спяваў,
Калыхаў ён і гушкаў
І на подзвігі зваў.
Гэту назву былую
Мала помніць ўжо хто,
А заве на свой бераг
Наш любімы Дняпро.
Свидетельство о публикации №107101801860
Орлова Грусть 29.10.2007 15:56 Заявить о нарушении