Сон, що реальнiстю зветься
пальцем на холодних водах.
Вітру голосом нашіптує весна
Невідомі нам слова...
Подих
тане...
Луною у віках
кожен крок ніг твоїх озветься
Підбираю натхнення у снах
Сон.... що реальністю зветься
Свидетельство о публикации №107101500796