Хто зможе нас, крiм нас самих зламати?
Чи не ти сам свій обираєш шлях?
Сміливість треба, щоб йти, і досягати
І крила треба, щоб тебе назвали "птах"
Для того, щоб пірнуть в небес глибини
Готовим будь упасти, мужність май
Кажуть, тіло створено із глини,
Але людина - це не тіло, знай!
Людина - це щось більше і дороще
ЖИВА людина, а не просто "тварь"
Живи! Живи і будь собою.
І в безнадії все ж надію май...
Свидетельство о публикации №107101500795