Вогонь часу
вилити, спочити…
Серце твоє на папері
не всім зрозуміти
А душа ніяк не змовчить,
все кричить, волає
і рівненько на папері
себе викладає.
Та даремно… чи почують…
і чи те потрібно?..
Минають дні, минають ночі,
а мені все рівно…
Вже не та я. Я вже інша,
попелом минуле…
Не згоріти б в вогні часу…
Не згоріти б в сує…
Свидетельство о публикации №107101500749
У Вас на сторінці близькі по темі бачила, знаєте про що мова..))
Марина Скимен 18.08.2010 12:27 Заявить о нарушении