Давай зустрiнемось з тобою

Давай зустрінемось з тобою у вісні
Я поцілую твої очі
Давай тоді, забудемо про ночі-
Холодні ночі, ночі в самоті

Давай зустрінемось з тобою у вісні,
Люблю тебе - смерканню прошепочу,
Вплетемо пристрасті в косу дівочу
І вранці втратимо надію вІчності

Давай зутрінемось з тобою у вісні
Щоби на вік проститися з тобою
Щоб не пройти одною по житті
І взимку марити весною


Рецензии