Таемниця
Я пізнала тебе усього,
Я вже чула всі ці небилиці,
Розумієш, мені все одно,
Пам’ятаю твої обіцянки,
Твої погляди, посмішку, сміх,
Не від щирого серця дарунки,
Розумієш, кохати тебе гріх!
Я розкрила, всі скриті бажання,
Ти диявол, посланець із пекла,
Я вже чула незнане зізнання,
Та кохання, як день воно зникло,
Я розкрила твою таємницю,
Та не знаю й досі хто ти,
Відпустила… лети ж чорна птиця!
Скільки можна серце бруднити?
Свидетельство о публикации №107101302256
Я не повинен щось тобі казати.
У всьому винна ти,хоча б собі зізнайся,
Ти можеш ці слова мені не пробачати.
Привет с Донбасса!
Злойкакпёс 23.10.2007 23:46 Заявить о нарушении
Пишы ещё.
Элонна.:)
Элонна 24.10.2007 14:18 Заявить о нарушении