Жовтневе

Мій перший сніг на скронях... білий – білий.
Моя печаль перетворилась в білий сніг.
Я зберегти своє кохання не зуміла
І ти своє кохання не зберіг.

Я кожен день печаль свою плекаю,
Я звикла помирати від жалю.
Ніколи не скажу тобі „Кохаю”
І ти мені не скажеш „Я люблю”.

І очі темні стали від журбини,
І так самотня в цьому світі я.
Ніколи не скажу тобі „Єдиний”
А ти мені не скажеш „Ти моя”.

А вітер віти клонить до землі.
Тебе я завжди пам’ятати буду.
Тепер у цьому світі „Я” і „Ти”
А „Нас” ніколи більше вже не буде.


Рецензии
Які тонки вірші.
Вони як крик душі
На паперці блідому
Відкрили серця втому
Від нещастливого кохання
Та одинокого скитання...

Ваші вірші як перлина серед камін`я українського моря поезії.

100% українець,

Станислав Семчук   13.10.2007 19:01     Заявить о нарушении