тогава идват турците
но другият път пък не ще си ти а
момченце на 12 или
7 годешният отрок на шейх4е...
дано не види мама
как днес го подредих
не дишай връх екрана о
мелъди гироят ти е жив
и в турското кафе в московският
театър
в хотела сред багдад сменяхме базите
докато педерастите примляскват и припляскват в такт
но не измислиха играта те
мама ми подари гребен и леген
татко компютърен клуб
какво като героят го боли- кретен
децата са изобретателни до смърт
а франкмасоните...
о- те...
но да препиша по английски
je non petit те non petit je non petit
et tu simplement est
еh tu petite-fille boris- endravoty4а
прости...
no nyakoy pada ot 4-ya
i mliakoto e izkipialo
когда смотрю телевидение
иногда кричу я-
мама
Свидетельство о публикации №107101200853