Спогади - Збiрка - Краплi Всесвiту
стрімно з полиском,
Поза вікнами шаль грози.
Напросилася –
перелилася
За марусині пояси.
В танці дикому
гість некликаний
Перехоплював мить пори...
Серце билося –
наживилося
Неба стрілами на вітри.
Хай же збудеться
все, що судиться...
І пульсуюче гнало кров –
З кожним подухом,
з кожним подихом
Рвались спогади на любов.
9 Травня 2006
Свидетельство о публикации №107101202066
Любовь Либуркина 12.10.2007 21:36 Заявить о нарушении
Юрий Лазирко 15.10.2007 16:52 Заявить о нарушении