Пробач на украинском языке
А я, проснувшись, подивилася з вікна.
Ти, наче дивний сон, ти, наче темна нічка,
Ти дивне щось у серці... Тільки я...
Не знаю, що тобі казати, любий,
Не можем бути разом навіть я
Давним-давно оце все зрозуміла,
Забула тебе в мить душа моя.
Ти слід в моїй душі, не можу я забути
Ту посмішку так ніжну і голос ніжний твій...
Неначе я відчула любові ту отруту,
Пробач мені, мій любий, пробач, ти вже не мій.
Не маю вже надії, не хочу навіть мати,
Надія лише біль залишить у душі.
Скажи, ти правда знав, що я тебе любила,
Скажи, чи правда другом була лиш я тобі?
Ні! Ні на не яку мить не відчував любові,
Не відчував кохання, симпатії на мить,
Пробач мені ти, любий, Пробач за все на світі,
Пробач, що вже набридла за цей весь довгий рік.
Мабуть вже не твоя я, та я тобі й не треба,
Навіщо тобі дівка, навіщо тобі я?
Я хочу бути другом тобі завжди, мій любий,
Дозволь, не попрошу вже більше в тебе я...
Свидетельство о публикации №107101201021
Фалалеева Татьяна 13.10.2007 06:53 Заявить о нарушении