Троянда на украинском языке

Зав'яла червона троянда,
І плаче зелене стебло.
Він так де кохав троянду,
Та слів просто не знайшов.
Троянда чекала кохання,
Та горда була вона
І перед смертю тільки Сказала:"Я..."
І не змогла вона йому
Сказати те,що так хотіла,
Бо смерть жалила та жалила,
Й слова не виривалися.
Й душа її уже на небі
Сказала вітру таємницю
І той поніс її далеко-
Шукати дивне те стебло...
Стебло було сухе та сохле,
Бо плакало весь час воно,
Й померло тихо,
А добрий вітер шукає досі
Десь його...


Рецензии