Можна, я востанне...

Можна, я востаннє, загляну у твої очі,
Розгадаю всі бажання, всі шалені ночі,
Я сльозою стану, так як ти це хочеш,
Всі твої зізнання, в моїм серці камінь точуть.

Хочеш я в останнє прикладу до серця руку,
Більше не почуєш мого серця стуку,
Буду в небі зіркою, на яку щоночі,
Поглядають, твої темно-сірі очі.


Рецензии