Всесвiту Свiти - Збiрка - Краплi Всесвiту
Галактики Хмарин, плакучі, мовчазні,
В стрімкому леті сплять... І Космос непогожий
Старанно загорта у вічне згаслі дні.
Вдихають катаклізм невпійманії звуки –
Повторюють на біс: "Амінь"... Немов ножі
Затуплені вікном, і нетерплячі руки
виконують стриптиз промоклої Душі...
30 Квітня 2006
Свидетельство о публикации №107100900098