Прохання - Збiрка - Краплi Всесвiту
І краплі штрих-за-штрих покреслять грані світла.
По вервиці доріг летить моє «Прошу»,
Моє тобі «Вернись», мов босоногий дітлах.
І загубилась мить поміж рядків листа,
Де усмішка моя твоєю все ще снила.
Мов мокре кошеня, тремтять п`янкі вуста,
За цвітом яблуні любові тануть крила.
17 Березня 2006
Свидетельство о публикации №107100900069