Де моя Душа - Збiрка - Краплi Всесвiту
Туди не ходять поїзди.
Мідного гроша
У пошуках не знайдеш ти.
Де мої слова
Дарують світло і тепло,
Сонця перевал
Гортає хвилі хмар веслом.
Де моя любов?
Вона у слові та в душі.
Я її знайшов
Колись у Літньому Дощі...
Там де Дощ – там я,
І курс до літа берегів...
І твоє Ім`я
Палає на вітрилах слів.
Прийде час – твою молитву перерве,
Сплетені долоні розірве,
Подихом торкне уста...
І Дощ цей переста.
І Дощ цей переста...
24 Квітня 2006
Свидетельство о публикации №107100900056
та гарного слова.
З вдячністю, симпатією,
Таня
Татьяна Левицкая 05.03.2009 23:28 Заявить о нарушении
Більшість віршів перейшла поправки, але ніяк не знайду часу внести зміни тут.
Дякую Тетянко,
З весною,
Л.Ю. :)
Юрий Лазирко 07.03.2009 01:53 Заявить о нарушении